LesGO Verkeersscholen als franchisegever!

Het is zover, je gaat of wilt gaan starten met de opleiding tot rijinstructeur! Als je straks geslaagd bent gaat er een wereld voor je open; Je eigen werktijden bepalen, elke dag met een jonge doelgroep werken, samen met jouw leerling toewerken naar een nieuw doel… kortom vrijheid en plezier!

Het nemen van deze toekomstige nieuwe carrière-switch is natuurlijk een hele stap! Belangrijk natuurlijk om je goed te oriënteren en te kiezen voor een opleider die bij je past. Bij LesGO Academie werkt dat heel eenvoudig!

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Stap 1: Intake.
Of je nu zelfstandig of via reintegratie aan de opleiding begint, we starten altijd met het plannen van een vrijblijvende intake, zo leren we elkaar kennen en kunnen we ook op basis van onze kennis een goed advies geven over welke opleidingsvorm het beste bij jou past.

Stap 2: Inschrijven (en/of goedkeuring regelen bij opdrachtgever, UWV of Gemeente)
LesGO Academie werkt ook samen met UWV, gemeente (spoor 2 trajecten) en Outplacement trajecten. LesGO Academie neemt voor jou de zorgen, de begeleiding en de verantwoording van de plaatsing van jou over. LesGO Academie heeft inmiddels een landelijk netwerk opgebouwd met UWV’s, Gemeenten, Re-integratiebureaus. Ook heeft LesGO Academie veel ervaring met outplacementtrajecten, zo kunnen we eenvoudig samenwerken en eventuele goedkeuring realiseren. LesGO hanteert altijd de gratis intake als een belangrijk instrument om motivatie en geschiktheid te toetsen, als voorwaarde voor de baangarantie. Deze intake vindt binnen 5 werkdagen plaats door geheel Nederland.
De gratis intake kan direct wanneer je belt met (u en/of) de kandidaat worden afgesproken. De intake toetst motivatie, verbetert de beeldvorming en kan bij twijfel worden uitgebreid met een geschiktheidtest. De intake bepaalt dus of de baangarantie vooraf kan worden afgegeven. Kortom: volledige duidelijkheid en een baangarantie zwart op wit binnen 5 werkdagen!

Stap 3: Starten met de opleiding.
Als je een keuze hebt gemaakt om te beginnen, of goedkeuring hebt gekregen van de reintegratiepartner, dan kunnen we snel met elkaar van start gaan! Samen bepalen we de opleidingsvariant die je wilt volgen en afhankelijk daarvan begin je direct of schrijf je je in voor een startdatum van een cursus naar keuze.

Stap 4: Studeren.
In 6 tot 8 maanden stomen we je klaar voor het beroep van rijinstructeur; of je nu kiest voor thuisstudie of klassikale lessen; De beste kerndocenten staan voor je klaar!

Stap 5: Starten als franchisenemer
Wanneer je je wrm bevoegdheidpas ontvangen hebt, gaan we je helpen met het opzetten van jouw eigen bedrijf onder de vlag van LesGO Verkeersscholen. We begeleiden je van a tot z zodat je direct aan de slag kan!

 

Ik wil graag een vrijblijvende intake!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Online studeren
  • Landelijke dekking
  • Flexibel starten